SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

 

1. Splošno

Ti splošni pogoji poslovanja veljajo za prodajo storitev, objavljenih na spletnem mestu www.minamikat.si, podjetja MINAMI KAT, športne dejavnosti, Pšenica Kovačič s.p., Lipahova ulica 11, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju Minami Kat – mačja svetovalnica). Z uporabo spletnega mesta Minami Kat – mačja svetovalnica se vsak uporabnik strinja, da je seznanjen in se v celoti strinja s splošnimi pogoji poslovanja. Šteje se, da z oddajo naročila v kakršnikoli obliki v celoti sprejemate te splošne pogoje poslovanja.

 
2. Naročanje storitev

Storitve podjetja Minami Kat – mačja svetovalnica lahko naročite preko elektronske pošte. Potrdilo o nakupu in račun boste prejeli na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob plačilu oz. naročilu.

 
3. Cene in akcijske ponudbe

Vse cene, navedene na spletnem mestu, so v evrih in vključujejo DDV. Akcijske ponudbe (popusti) so lahko tedenske, dnevne ali mesečne. Popusti se ne seštevajo. Cene veljajo od 1. 1. 2020 do preklica oziroma sprememb. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika. Veljavni cenik je na voljo tukaj na spletnem mestu (https://minamikat.si/storitve/).

 
4. Načini plačila

Naročeno blago in storitve lahko plačate na naslednja načina: preko storitve PayPal ali bančnega nakazila.

Za pravne osebe veljajo enaki pogoji naročanja in plačila izdelkov.

 
5. Odstop od pogodbe oz. naročila

S prijavo na tečaj oz. z naročilom storitve se prijavitelj zavezuje k plačilu tečajnine oz. druge naročene storitve. Kupec se lahko od tečaja oz. storitve odjavi najkasneje tri dni pred začetkom izvedbe. Če se kupec od tečaja odjavi manj kot tri dni pred začetkom, je dolžan poravnati 50 % tečajnine. Tečajnik oz. naročnik storitve se lahko od tečaja odjavi le pisno, in sicer z obvestilom na e-pošto info@minamikat.si.

Če storitve ne delujejo pravilno ali ne delujejo v skladu z vašimi pričakovanji, nam pišite preko obrazca za stik ali pošljite sporočilo na info@minamikat.si. Na ta način se boste izognili morebitni napačni uporabi storitev.

Če uporabnik ne želi poravnati zneska, določenega s temi pogoji, bo podjetje Minami Kat – mačja svetovalnica začelo izvedbo vseh potrebnih ukrepov za izterjavo dolgovanega zneska, vključno s sprožitvijo sodnega izvršilnega postopka po pooblaščeni odvetniški družbi.

 
6. Odgovornost

Za zaplete in težave, ki bi nastale ob morebitni nepravilni uporabi storitev, podjetje Minami Kat – mačja svetovalnica ne odgovarja. Komunikacija poteka preko spletnega mesta, elektronske pošte, telefona ali storitve Skype.

 
7. Piškotki in oglaševanje

Spletno mesto www.minamikat.si uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče, in spremeni vsebino spletnega mesta glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

 
8. Varovanje podatkov

Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, pridobljeni ob prejetju naročila, tudi nepotrjenega, bodo uporabljeni zgolj za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov ter ostale potrebne komunikacije med vami in podjetjem Minami Kat – mačja svetovalnica.

 

POLITIKA ZASEBNOSTI
  

1. NAMENI OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV IN PRAVNI TEMELJI

V podjetju Minami Kat – mačja svetovalnica se zavedamo pomena varstva osebnih podatkov. Vse stranke so za nas dragocene, razumemo njihovo skrb za zasebnost in z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno. V celoti spoštujemo naše zaveze po zakoniti, pošteni in pregledni obdelavi osebnih podatkov. Prav tako z ustreznimi ukrepi zavarovanja skrbimo, da do osebnih podatkov ne dostopajo nepooblaščene osebe, ohranjamo njihovo zaupnost in preprečujemo njihovo izgubo oziroma nenamerno uničenje v celotnem času obdelave.

Minami Kat – mačja svetovalnica obdeluje osebne podatke strank v okviru in za namen obveščanja strank o tečajih, aktivnostih ter novostih.

 

2. PRAVICE POSAMEZNIKOV

S pisno zahtevo, poslano na naslov MINAMI KAT, športne dejavnosti, Pšenica Kovačič s.p., Lipahova ulica 11, 1000 Ljubljana oz. na e-pošto info@minamikat.si lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, ter zahteva prenos podatkov.

Posameznik lahko dane privolitve v obdelavo osebnih podatkov kadarkoli trajno ali začasno, v celoti ali delno prekliče s pisno zahtevo, poslano na naslov MINAMI KAT, športne dejavnosti, Pšenica Kovačič s.p., Lipahova ulica 11, 1000 Ljubljana ali z zahtevo, poslano na e-pošto info@minamikat.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

 

3. ROKI HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Minami Kat – mačja svetovalnica bo obdelovala osebne podatke v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave, in dokler bo to potrebno za dosego zasledovanega cilja, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica.

Osebne podatke tako obdeluje do izpolnitve namena oziroma v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov.

 

MINAMI KAT – MAČJA SVETOVALNICA

MINAMI KAT, športne dejavnosti, Pšenica Kovačič s.p.

Lipahova ulica 11, 1000 Ljubljana

Davčna številka: 89459822

Matična številka: 7271271000

 

Splošni pogoji poslovanja in politika zasebnosti veljajo od 1. 1. 2020 dalje.